[Pharo-project] Strange graphics effect (getting Pharo running on the RoarVM)

Mariano Martinez Peck marianopeck at gmail.com
Tue Nov 9 16:59:59 CET 2010


Yes, there was a problem with that. I don't remember what exactly, but it
required VM changes, I think provided by Juan.

cheers

mariano

On Tue, Nov 9, 2010 at 11:30 AM, Stéphane Ducasse <stephane.ducasse at inria.fr
> wrote:

> do you have the font plugging?
> On Nov 9, 2010, at 2:42 PM, Stefan Marr wrote:
>
> > Hi:
> >
> > When I run Pharo on the RoarVM, I have some strange graphics effects.
> > Maybe anyone has seen something similar in the past and could point me in
> the direction of the problem.
> >
> > The attached screenshot shows the effect I see while moving a window.
> > All parts of the window, which were containing text are basically cut
> out, and the other windows in the back are visible instead. This effects
> seems to occur only while dragging/moving the window.
> >
> > As a reminder, we are using X11.
> >
> > So, if anyone remembers to have experiences something similar in the
> past, please let me know what the fix was.
> >
> > Thanks
> > Stefan
> >
> > <PharoScreenShot.jpg>
> > --
> > Stefan Marr
> > Software Languages Lab
> > Vrije Universiteit Brussel
> > Pleinlaan 2 / B-1050 Brussels / Belgium
> > http://soft.vub.ac.be/~smarr <http://soft.vub.ac.be/%7Esmarr>
> > Phone: +32 2 629 2974
> > Fax:   +32 2 629 3525
> >
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/pharo-project/attachments/20101109/40823204/attachment.htm>


More information about the Pharo-project mailing list