[Pharo-project] About image opening and screen shifted

Mariano Martinez Peck marianopeck at gmail.com
Sun Apr 17 13:00:38 CEST 2011


On Sun, Apr 17, 2011 at 11:50 AM, Marcus Denker <marcus.denker at inria.fr>wrote:

>
> On Apr 17, 2011, at 8:56 AM, Stéphane Ducasse wrote:
>
> > Hi
> >
> > I wanted to know if this was only me.
> > But when I open an image like 13156 I get a white screen then the
> background always shitefd a bit and
> > when I resize it gets right.
> > I used 5.7.4
> >
> Hmm... did not see it as I was using old VMs because of the 1.2 release...
> I now switched to self-build Cog,
> and it seems to work ok with both the carbon stack and Jits...
> But I could see it with other VMs. (and there are so many kinds of VMs that
> I, honestly, lost track on which
> vm that was.... I feel we need to simplify the VM story a lot very soon)
>

This is exactly why I asked Igor/you to do some order in Hudson. Please read
this thread:

http://forum.world.st/Order-in-the-Hudson-for-CogVMs-tp3454108p3454108.html

If you/igor could do that, would be a good step. And I don't think it is
really complicated.

Cheers

Mariano


>
>        Marcus
>
>
>
> --
> Marcus Denker  -- http://www.marcusdenker.de
> INRIA Lille -- Nord Europe. Team RMoD.
>
>
>


-- 
Mariano
http://marianopeck.wordpress.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/pharo-project/attachments/20110417/9563f775/attachment.htm>


More information about the Pharo-project mailing list