[Pharo-project] SqueakSource

Mariano Martinez Peck marianopeck at gmail.com
Wed Apr 27 11:13:25 CEST 2011


I have the same problem yesterday :(
Is good to see I am not the only one.



On Wed, Apr 27, 2011 at 11:09 AM, Sven Van Caekenberghe <sven at beta9.be>wrote:

> I have trouble with SqueakSource.
>
> I can live with the fact that it goes down regulary, but now I seem to be
> losing code, and I can't fix it.
>
> I am missing 3 versions:
>
> Name: Zinc-HTTP-SvenVanCaekenberghe.145
> Author: SvenVanCaekenberghe
> Time: 26 April 2011, 7:01:32 pm
> UUID: f9f0831d-5ffa-4a5c-a8ec-b276c9babc35
> Ancestors: Zinc-HTTP-SvenVanCaekenberghe.144
>
> Name: Zinc-HTTP-SvenVanCaekenberghe.144
> Author: SvenVanCaekenberghe
> Time: 26 April 2011, 1:44:01 pm
> UUID: 439b923a-997e-4f51-9b7d-90896f8dd97f
> Ancestors: Zinc-HTTP-SvenVanCaekenberghe.143
>
> Name: Zinc-HTTP-SvenVanCaekenberghe.143
> Author: SvenVanCaekenberghe
> Time: 26 April 2011, 1:24:30 pm
> UUID: 08a56e5b-3270-4231-9568-4e5beffb58ae
> Ancestors: Zinc-HTTP-SvenVanCaekenberghe.142
>
> I manually tried to copy them from my local package-cache to SS using the
> Copy button,
> that seemed to have gone OK, but they still don't appear on SS.
>
> Anyone any idea ?
>
> Thx,
>
> Sven
>
>
>


-- 
Mariano
http://marianopeck.wordpress.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/pharo-project/attachments/20110427/331451e3/attachment.htm>


More information about the Pharo-project mailing list