[Pharo-project] OmniBrowser in PharoCore 1.3

Guillermo Polito guillermopolito at gmail.com
Mon Feb 21 14:42:29 CET 2011


It seems that latestVersion is not loading the last version of the config I
guess...

Try doing a

(ConfigurationOfOmniBrowser project version: #bleedingEdge) load

On Mon, Feb 21, 2011 at 10:36 AM, Adrien BARREAU <abarreau.dev at live.fr>wrote:

>  I launch: "ConfigurationOfOmniBrowser project latestVersion load".
> Sorry I didn't copy the error before. Here it is:
>
> initialize
>     "OBMercuryPanel initialize"
>     Preferences
>         addPreference: #mercuryPanel
>         categories: #('browsing')
>         default: false
>         balloonHelp: 'Adds the mercury panel to OmniBrowser. This panel is
> the one on top to search senders, implementors, classes...'
>
> Raises MNU. The Preferences class have no messages since it seems to be
> deprecated.
>
> Adrien.
>
> ------------------------------
> Date: Mon, 21 Feb 2011 10:27:10 -0300
> Subject: Re: [Pharo-project] OmniBrowser in PharoCore 1.3
> From: guillermopolito at gmail.com
> To: Pharo-project at lists.gforge.inria.fr
> CC: abarreau.dev at live.fr
>
>
> Hi!
>
> Which version are you loading?  I didn't test it in 1.3 yet because 1.2 is
> not out, hehe.
> BTW, can you copy the error here?  It's a bit weird that the error is
> related to Preferences...
>
> Guille
>
> On Mon, Feb 21, 2011 at 10:23 AM, Adrien BARREAU <abarreau.dev at live.fr>wrote:
>
>  Hello all,
>
> I'm trying to load the OmniBrowser in PharoCore 1.3.
> I use the ConfigurationOfOmniBrowser in MetacelloRepository.
>
> But it raises errors on messages to the Preferences class.
>
> Is there a way to load this browser in PharoCore 1.3? It's more difficult
> to use the basic browser.
>
> Thanks,
> Adrien.
>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/pharo-project/attachments/20110221/4065d542/attachment.htm>


More information about the Pharo-project mailing list