[Pharo-project] Community in the IDE

Benjamin benjamin.vanryseghem.pharo at gmail.com
Tue Feb 22 19:04:09 CET 2011


Here, if I click on Connection, it works.


Ok I see what you did wrong (it's my bad ...)
The connection crappy UI don't show that you have to put a nickname yet :s


Try with a nick :)

Ben


-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Screen shot 2011-02-22 at 6.59.01 PM.png
Type: image/png
Size: 59373 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/pharo-project/attachments/20110222/a76167e6/attachment.png>
-------------- next part --------------

On Feb 22, 2011, at 5:44 PM, Tudor Girba wrote:

> Cool initiative.
> 
> I gave it a try, but could not get it to work. What I did was to start it on port 8000, and then try to connect to localhost / 8000 (in the dialog).
> 
> What am I doing wrong?
> 
> Cheers,
> Doru
> 
> 
> On 22 Feb 2011, at 17:35, Benjamin wrote:
> 
>> Hello guys, 
>> 
>> I've done a very simple Pharo Messenger that you can test here: 
>> 
>> Gofer new 
>>        squeaksource: 'PharoInstantMessenge'; 
>>        package: 'PIM'; 
>>        load 
>> 
>> For launching the server: 
>>      ChatServerLauncher launch: aPortNumber. 
>> 
>> For launching the client: 
>>      WindowsManager default openInWorld. 
>> 
>> 
>> I will see if I can found a server to put the image :) 
>> 
>> 
>> Thanks in advance for your feedbacks, 
>> 
>> Ben
> 
> --
> www.tudorgirba.com
> 
> "What is more important: To be happy, or to make happy?"
> 
> 



More information about the Pharo-project mailing list