[Simgrid-user] DAG Parser Issue: dot_loader in Simdag (Simgrid 3.6.1)

Quintin Jean-Noël jean-noel.quintin at imag.fr
Fri Jul 15 19:57:27 CEST 2011


Hi,

I am sorry. I have not used simgrid since the version 3.5.
So I haven't seen that bug.
I send you a patch file for the sd_dotloader.c file.

I will try to see how correct this more properly.

Best Regards,

Jean-Noel

On Jul 15, 2011, at 6:26 PM, Gul Aftab wrote:

> Hi,
> 
> I use dot representation of DAG's that I work with. I recently upgraded from SimGrid 3.5 to SimGrid 3.6.1. On current version the sd_dotloder only returns root and end node and can't find the other nodes from the dag file. An example dag is attached with the email (dag.dot). 
> 
> To Reproduce the issue,  please run  dot_test.c  (examples/simdag/dot) program on the attached dag. I have also attached the output I am getting.
> 
> Thank you very much.
> 
> Cheers, 
> 
> G Ahmed
> 
> <dag.dot><dag.trace>_______________________________________________
> Simgrid-user mailing list
> Simgrid-user at lists.gforge.inria.fr
> http://lists.gforge.inria.fr/cgi-bin/mailman/listinfo/simgrid-user


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/simgrid-user/attachments/20110715/fe441d33/attachment.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: patch
Type: application/octet-stream
Size: 863 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/simgrid-user/attachments/20110715/fe441d33/attachment.obj>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.gforge.inria.fr/pipermail/simgrid-user/attachments/20110715/fe441d33/attachment-0001.htm>


More information about the Simgrid-user mailing list